Tervezés

A megvalósítás a tervezéssel kezdődik…

 

Alaprajz. Nevéből adódóan alapja a tervezésnek. Egy jól átgondolt, megtervezett alaprajz elengedhetetlen, hogy az otthonod funkcionálisan megfeleljen az igényeidnek. Nagy gondosságot fordítunk a harmónikus megjelenésre, a lakberendezésre. Ha ezek megvannak, elkészülnek a különböző műszaki és hangulati tervek.

 

 

3D látványtervezés

Cél elsősorban a hiteles, realisztikus hatás elérése. Papíron létező tervek körüljárhatóvá tétele. Használt anyagok, színek, textúrák bemutatása a kivitelezés megkezdése előtt. Világítástervezés során az opcionális fények megismerésére kiválóan alkalmazható.  Befektetési célú ingatlanok esetében elengedhetetlen a sikeres marketing megjelenésben.

Kiegészítő

Szolgáltatások 

 

Különböző feladatra különböző megoldást kínálunk. Ezért nincsenek fix csomagjaink, fix árazással. Minden Ügyfelünk más megoldásért keress fel Minket. Valljuk, hogy egyéni csomag összeállítással  azt tudjuk nyújtani Számodra, amire igazán szükséged van. Sem többet, sem kevesebbet. 

Kivitelezés

Ahhoz, hogy sikeresnek legyen mondható egy projekt, nem elég egy jól elkészített tervezői dokumentáció. Pont annyira fontos a kivitelezés szerepe, mint a tervezésé. Úgy gondoljuk, egyik sem lehet prosperáló a másik nélkül. Épp ezért van saját kivitelező csapatunk.


Kapcsolat

 

06703977146

 

office@myinterior.hu